Terug naar agenda

‘Let it be’ – ligconcert Verhalenhuis Haarlem

Muziek om bij weg te dromen… Een ligconcert met Dennis Denisius Kivit. Kom langs, doe je ogen dicht en laat je meenemen door de warme stem van Denisius en de mooiste songs van The Beatles. Get back to where you once belonged – Keer terug naar je hart! Dennis zal in dit concert naast liedjes van The Beatles ook zijn eigen Nederlandstalige songs vertolken.

Dit concert duurt ruim een uur en vindt plaats in de kleine zaal waarbij jij om de vleugel heen ligt en de muziek heel dichtbij komt terwijl je ogen zijn gesloten.

Denisius zal in dit concert naast liedjes van The Beatles ook songs van zijn album Hartkracht vertolken. Dennis maakte al vroeg op het conservatorium en de kleinkunstacademie kennis met de kracht van muziek, concentratie en meditatie, en leerde met zijn stem, zijn muziek en stilte een ervaring neer te zetten die je raakt en die je mee wil maken!

BESTEL KAARTEN

Vrijdag 14 april, 20.30 uur, Grote Zaal
Toegang: ligplaats € 11

Verhalenhuis Haarlem
van Egmondstraat 7
2024 XL   Haarlem-Noord
Wij zijn het best en snelst bereikbaar via mail:info@verhalenhuishaarlem.nl
Kassa: 06 – 24 75 76 28 (ma t/m vr van 9.00-9.30 uur)

Locatie
Verhalenhuis Haarlem ligt in de Planetenwijk en heeft daarom een beperkt aantal eigen parkeerplaatsen. In het belang van de omwonenden vragen wij u daarom vriendelijk om zoveel mogelijk met de fiets of bus te komen. Bus 3 halte Spaarnhovenstraat (2 minuten lopen), bus 73 halte Julianapark/Cronjé (9 minuten lopen).